لوازم روشنایی منزل
لوازم روشنایی منزل، تنوع بسیار گسترده ای دارند. به گونه ای که شاید در نگاه اول انتخاب انواع مناسب و درست از میان انواع لامپ، چراغ های پنلی LED، SMD، COB، لوسترها، دیوار کوب ها، چراغ ها و پنل های آویز، چراغ های دکوراتیو، چراغ های سنسور دار و موارد بسیار دیگر، برای بخش های مختلف خانه دشوار به نظر برسد یا گیج کننده باشد. ولی کمک گرفتن از یک مشاور و راهنمای مناسب که تجربه کافی در این زمینه داشته باشد یا بهره گرفتن از یک مجری با سابقه می تواند بسیار مفید واقع شود. بالا بردن سطح اطلاعات نیز می تواند سودمند باشد.
برای روشنایی هر کدام از بخش های منزل لوازم نور پردازی ویژه ای نیاز است. میزان روشنایی که برای اتاق خواب کافی است، برای آشپزخانه یا پذیرایی می تواند ناکافی باشد. به همین دلیل در تهیه لوازم روشنایی هر کدام از قسمت های منزل، پارامترهای به خصوصی برای چینش و انتخاب وجود دارد. جغرافیای افراد نیز در تعیین لوازم روشنایی منزل تأثیر دارد. در برخی مناطقی که هوا در بیشتر اوقات ابری و بارانی است و خورشید کمتر وجود دارد، نیاز به روشنایی بیشتری می باشد و بالعکس.
روشنایی اتاق نشیمن
اتاق نشیمن مرکز تجمع افراد است و زمان زیادی از زندگی افراد در این فضا سپری می شود. نکته دیگری که وجود دارد این است که به طور معمول افراد یک خانواده یا ساکنان یک منزل، شب ها در کنار یکدیگر در این فضا جمع می شوند که روشنایی محیطی تنها به کمک لوازم روشنایی منزل تأمین می گردد. به همین دلیل باید به صورت ویژه ای به نور پردازی این فضا بها داد.
رنگ های آفتابی یکی از بهترین گزینه ها در انتخاب رنگ لوازم روشنایی اتاق نشیمن می باشد. یا می توان از رنگ های تعدیل شده استفاده کرد. یعنی میزان استفاده از نور های آفتابی و مهتابی را با یکدیگر تعادل رساند. اتاق نشیمن نیاز به روشنایی مستقیم و زیاد ندارد. آرامش و استراحت دو عنصر عجین شده با اتاق نشیمن هستند و از لحاظ بصری نیز باید این آرامش و استراحت احساس شود.
بهترین نوع لوازم روشنایی برای این بخش از منزل نور های غیر مستقیم هستند. لوسترها یا دیوار کوب هایی که نور غیر مستقیم داشته باشند. لوازم روشنایی نباید با تابش نور مستقیم به تلویزیون مانع دید کافی از صفحه تلویزیون شوند.
یکی دیگر از کاربرد های اتاق نشیمن در منزل علاوه بر تلویزیون دیدن و دور یکدیگر جمع شدن، مطالعه می باشد. به همین دلیل از چراغ های دکوراتیو، آباژورها، دیوار کوب ها برای این منظور و ایجاد نوری ملایم در این بخش استفاده می شود. برای منزل هایی اتاق نشیمن به سبکی کلاسیک دکوراسیون شده اند، شدت روشنایی متوسط و غیر مستقیم مناسب است و برای منزل هایی که به سبک مدرن دکوراسیون شده اند، نور های متوسط رو به زیاد و به صورت غیر مستقیم مناسب است.
روشنایی آشپزخانه
آشپزخانه یکی از مهم ترین بخش های یک خانه است و بخش زیادی از زمان افراد در آن سپری می شود. این مکان به نور کافی نیاز دارد تا کارها به درستی و به خوبی انجام گیرد. به طور کلی برای نور پردازی آشپزخانه از دو بخش نور اصلی و نور دکوراتیو یا تزئینی استفاده می گردد. به دلیل آنکه در این مکان باید رنگ مواد خوراکی به رنگ واقعی خود به نظر برساند، بهتر است از نور سفید برای این فضا استفاده شود.
در آشپزخانه از لوازمی استفاده می شود که مدام حرارت تولید می نمایند. در نتیجه بهترین انتخاب استفاده از تکنولوژی هایی است که چراغ ها حرارت و گرما ایجاد نکنند و لامپ های سنتی یا رشته ای که گرما تولید می نمایند، انتخاب مناسبی برای این فضا نیستند.
در آشپرخانه هایی که اپن هایی با سقف های کاذب دارند، استفاده از لامپ های توکار انتخاب بسیار مناسبی برای نور پردازی این فضا می باشد. استفاده از آویز های کاسه ای یا لوستر هایی با تعداد شاخه کم و فرمی ساده تر برای استفاده در این مکان مناسب می باشد.
روشنایی پذیرایی
این اتاق بخشی از منزل است که حداکثر استفاده از وسایل دکوراتیو در آن صورت می پذیرد. زیباترین تابلوها در این اتاق قرار می گیرند و وسایل دیگری چون ویترین، میز کنسول و مواردی از این دست نیز در این فضا قرار می گیرند. به همین دلیل بیشترین میزان نور پردازی برای این بخش از منزل است و به طور معمول از چندین لایه از نور برای طراحی نور پردازی این فضا استفاده می گردد و لوازم روشنایی متعددی برای آن استفاده می گردد.
انواع لوسترها، دیوار کوب ها متناسب با یکدیگر، بهترین انتخاب برای روشن کردن این قسمت از خانه می باشند که ست های زیبایی از این محصولات نیز موجود بوده و در دسترس متقاضیان می باشد.
انواع لوازم روشنایی منزل
انواع گوناگونی از لوازم روشنایی در منزل وجود دارد ولی اغلب اوقات یکی از این موارد به تنهایی برای یک بخش یا اتاق کافی نیست. بلکه باید به صورت چند لایه از این لوازم استفاده شود و هر کدام از این لوازم در تکمیل یکدیگر به کار می روند. به طور مثال یک دیوار کوب، یک چراغ آویزی و پنجره ها در یک اتاق کوچک می توانند به صورت چند لایه هم را پوشش دهند.
آویز کاسه ای: یکی از مقرون به صرفه ترین، ساده ترین و در دسترس ترین انواع لوازم روشنایی منزل می باشد که کاربرد وسیعی دارد. به طور متداول از آویز کاسه ای در اتاق های خواب، آشپزخانه، راهرو ها استفاده می شود. گاه می توان چند آویز کاسه ای را به صورت ردیفی و با فاصله های مساوی از یکدیگر به کار برد و نور بیشتری به فضا داد.
بک لایت های سقفی توکار یا بک لایت های سقفی روکار: این محصولات که از انواع لامپ های ال ای دی یا اس ام دی و مواردی دیگر تشکیل شده اند، معمولا به صورت ردیفی یا با چینشی هدفمند در فضا به کار می روند. در آشپرخانه ها یا در راهرو ها استفاده از لامپ های سقفی توکار و روکار بسیار متداول می باشد. در اطراف اتاق های پذیرایی یا نشیمن نیز از این ابزار روشنایی منزل استفاده می شود.
لوستر: یکی از محبوب ترین و پر کاربرد ترین انواع لوازم روشنایی منزل در میان خانواده های ایرانی، لوستر ها هستند. در ساختار لوستر چندین لامپ استفاده شده است و به همین دلیل نور زیادی ایجاد می نماید. لوستر ها یکی از اولین انتخاب های خانواده های ایرانی برای نور پردازی اتاق پذیرایی و اتاق نشیمن است. در انتخاب تعداد شاخه های لوستر، مساحت فضا، دیگر وسایل نور پردازی موجود در اتاق اهمیت دارد. ارتفاع لوستر به ارتفاع سقف اتاق بستگی دارد و باید با آن سازگاری داشته باشد. لوستر ها بسیار متنوع هستند: لوستر های ال ای دی، لوستر های شاخه ای، لوستر آشپزخانه، لوستر پذیرایی، لوستر ریسه ای، لوستر فانتزی، لوستر مدرن، لوستر حبابی، لوستر سنتی، لوستر شمعی، لوستر کریستالی، لوستر برنجی و مواردی از این دست، همگی از انواع مختلف این محصولات هستند که در میان انواع لوازم روشنایی منزل قرار دارند.
دیوارکوب: این محصولات نوع دیگری از لوازم روشنایی منزل هستند که نوری غیر مستقیم و ملایم ایجاد می نمایند و گزینه مناسبی به عنوان نور مکمل در نور پردازی محیط های بخش های مختلف خانه هستند.
انواع لوازم روشنایی منزل را می توانید با قیمتی مناسب از این مجموعه تهیه نمائید.